Etter mengder med julemat føles det riktig med nøktern husmannskost. Fra brygga er det fritt fram for å hente lyr og hyse nok til en kjempeporsjon med blandaball:
1 kg fisk, 1 kg poteter og 2 løk males og blandes med litt salt og 1 ss potetmel. Formes til store runde boller med hendene, og kokes i lettsalta vann i ca. 25 minutter. Serveres med bacon og kokt kålrot.
Kålrot burde være en enkel sak å dyrke i egen hage, men her har jeg innsett min begrensning. Bladene blir oppspist og rota markstukken. De er da veldig gode de jeg finner i butikken:)
Å ja det er godt :) Kalln sa senest i går at det har vært godt med blandaball :)
SvarSlettMan det har ikke vært fiskevær i romjula.
Kansje jeg skal lage saltfiskball i morgen,godt det og ;)
Ha et herlig måltid :)
Ja, kjenner æ lengter etter fiskemiddag nu, imorra blir det sprengt torsk til mæ og stekt kveite til mannen.
SvarSlettHa en fin kveld, hilsen Lisbeth :)