mandag 20. september 2010

Tilbake til naturen







Kvister, løv og ugress som ble lagt på komposthaugen i vår ( se 27 juni i tantes hage), er nå resirkulert til kilovis av squash og gresskar. Flere meter med bugnende vekst. Squash er godt både stekt og grillet, men kankskje ikke hver dag. Jeg trenger flere oppskrifter for å kunne bruke av all overfloden. En av oppskriftene jeg nettopp har prøvd er squashkake:
2 dl olje
250 g sukker
3 egg
400 g grovt revet squash
2 ts vaniljesukker
1 ts natron
1 ts salt
2 ts kanel
350 g mel
Blandes og legges i en smurt rundform.
Stek den på 180 grader i 50 minutter.

Oppskriften hadde også med en glasur av 150 g naturell kremost, 350 g melis og litt limesaft, men jeg synes den var veldig god uten glasur også.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar